2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Cáfolta a miniszter, hogy a gyermekvédelmi törvény diszkriminatív lenne

Az Unió jog-érvényesülésért felelős biztosa szerint diszkriminatív, így ellentétes az európai értékekkel a magyar gyermekvédelmi törvény . Didié Rendersz hozzátette, hiába tart hazánk népszavazást a jogszabályról, az nem fér össze a Közösség érdekeivel. Varga Judit igazságügyi miniszter szerint a belga politikus kijelentése ismét azt bizonyítja, hogy Brüsszel továbbra sem hajlandó figyelembe venni a magyar emberek akaratát, és sokáig elér az LMBTQ-lobbi keze. A tárcavezető megjegyezte, olyan törvény miatt indítottak hadjáratot Magyarország ellen, amely a gyerekeket és a szülők jogait védi.

  • Cáfolta a miniszter, hogy a gyermekvédelmi törvény diszkriminatív lenne

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!