2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Cáfolta a miniszter, hogy a gyermekvédelmi törvény diszkriminatív lenne

Az Unió jog-érvényesülésért felelős biztosa szerint diszkriminatív, így ellentétes az európai értékekkel a magyar gyermekvédelmi törvény . Didié Rendersz hozzátette, hiába tart hazánk népszavazást a jogszabályról, az nem fér össze a Közösség érdekeivel. Varga Judit igazságügyi miniszter szerint a belga politikus kijelentése ismét azt bizonyítja, hogy Brüsszel továbbra sem hajlandó figyelembe venni a magyar emberek akaratát, és sokáig elér az LMBTQ-lobbi keze. A tárcavezető megjegyezte, olyan törvény miatt indítottak hadjáratot Magyarország ellen, amely a gyerekeket és a szülők jogait védi.

  • Cáfolta a miniszter, hogy a gyermekvédelmi törvény diszkriminatív lenne

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!