2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Bús Balázs: Szabó Tímeának elgurult a gyógyszere

Szabó Tímea, ahogy mindig, most is hazudik - közölte a Fidesz III.kerületi képviselője.

Ahogy a Mandineren olvasom, Szabó Tímeának elgurult a gyógyszere, és a zöld hazugságaik lelepleződése után még agresszívebben próbál támadásba lendülni. De Szabó Tímea, ahogy mindig, most is hazudik.

Javaslom, hogy maradjunk a tényeknél:

A Mocsáros-dűlőre én rendeltem el változtatási tilalmat, ez van a mai napig érvényben.

Kár úgy tenni, mintha nem mi védtük volna meg.

Ez a tény.

Senki nem tervezett ide lakóparkot, egészen addig, amíg a pártelnöktársa, Karácsony Gergely vezette főváros ki nem jelentette, hogy a Mocsáros-dűlő 268 ezer négyzetméterén megszünteti a zöld felületet lakás/iroda és egyéb ingatlanfejlesztés céljából. Ezek a tények kedves Tímea.

A Hajógyári-szigeten se akadályozott meg semmilyen lakóparkot Szabó Tímea, mert ez az elképzelés csak az ő álmaiban (meg a balos Álomsziget projektben) létezett. Itt kajak-kenu sportközpontot akadályozott meg maximum. A gátépítést elleneztem, és nem adtam rá tulajdonosi engedélyt, ellentétben a Kiss László vezette önkormányzattal.

Minek ez a felesleges hazudozás kedves Tímea?

A vagyonkezelő vezetője kijelentette, hogy Kiss Lászlóval megvan a „deal”, épülhet a Mocsárosra lakópark. Ez hallható, még akkor is, ha kedves Tímea a homokba dugja a fejét.

Összefoglalva a Szabó Tímea-féle zöld politikát:

1. 2019-ben hatalomra jutva első intézkedésként kivágták a Szentendrei úti fákat, melyeket a kampányban még a testi épségük árán keresztül is védelmeztek.

2. Megszüntették az egykori bányaterületekre (Testvérhegy) készült erdőtelepítési projekteket és elkezdték a terület felparcellázását, bérbeadását.

3. Tulajdonosi hozzájárulást adtak a Hajógyári sziget gátépítési előkészítéséhez, melyhez korábban én a tulajdonosi hozzájárulást megtagadtam. Mikor rájöttek a hibájukra, nagy kommunikációs kampánnyal a sziget megmentői szerepében tetszelegtek.”

Bús Balázs

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Halálos tűz Mándokon

Péntek hajnalban kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy harminckét négyzetméteres lakóház Mándokon.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!