2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Budapest vezetése lehazugozta Vitézy Dávidot

Most Vitézy Dáviddal kapott hajba Budapest vezetése. A válasz nem maradt el, és nagyon úgy tűnik, a fővárosnak nincs igaza.

  • Budapest vezetése lehazugozta Vitézy Dávidot

Vitézy Dávid bírálta a városvezetést a 100E buszjárat kapcsán, és erre reagált Kiss Ambrus úgy, hogy a közlekedési szakértő nem mindig azt mondja, ami a valóság. Szerinte ugyanis a közlekedési statisztika nem támasztja alá Vitézy Dávid kijelentéseit, vagyis ő kvázi csak a személyes benyomásai alapján foglalt állást - írja a Világgazdaság.

Vitézy Dávid természetesen nem hagyta szó nélkül a vádat, a közösségi oldalán kommentálta.

"Nem szerettem volna ezt most folytatni, de ha már lényegében valótlan állításokkal vádol a főpolgármester-helyettes, ma (péntek – a szerk.) délután újból eltöltöttem egy órát az Üllői úton, és megnéztem, mi a helyzet, sokadszorra a saját szememmel" – írta. Arról számolt be, hogy a 6-7 percenként közlekedő 100E továbbra is a dugóban áll, a buszok egy reptéri buszhoz mérten jól kihasználtak, viszont a menetideje 15 perccel hosszabb, mint korábban, a forgalmi rend észszerűtlen, a kerékpársávokon számos autós szabálytalanul előzi a kocsisort és a szabályokat betartó buszokat.

Azt is kiemelte, hogy a bár a kerékpársávok fontosak, de a jelenlegi forgalomhoz képest több szakaszon túlzott a teljes forgalmi sávnyi irányonkénti szélességük. Ez ugyanis a többi közlekedő, leginkább a megszűnt buszsáv miatt a buszok rovására megy. Megjegyezte, hogy számos helyen egyébként kihasználatlan területek, üres parkolóhelyek átalakításával is lenne hely a buszsávnak.

 

A teljes cikk ITT olvasható el. 

BORÍTÓKÉP: Vitézy Dávid / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!