2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Brutális gyilkosság: fejszével a kezében állta el a rendőrök útját

Idős apját megölte, anyját és testvérét pedig megszúrta egy férfi hajnalban Fábiánházán.

A helyszínre kiérkező rendőrök megpróbáltak bejutni a házba, az őrjöngő férfi azonban kezében fejszével állta útjukat. „Az utcán egy középkorú nőt szúrt sérüléssel találtak. A nő elmondta, hogy az épületben bent van a bátyja, aki őrjöng, illetve bent van még az idős apja és anyja.

A rendőrök megpróbáltak bemenni, de a magánkívül lévő férfi kezében egy fejszével útjukat állta. Az egyenruhásoknak azonban ennek ellenére sikerült kimenekíteni a szintén megszúrt idős asszonyt. Ezek után pedig ártalmatlanították a zavart embert. A házban ezek után találtak rá az őrjöngő férfi 91 éves édesapjára, akinek az életét a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni. Ő a helyszínen életét vesztette” – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az egyenruhások a 61 éves férfit leszerelték, a mentők pedig a pszichiátriára szállították.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!