2021. június 18.,
péntek, Arnold, Levente napja

Brutális baleset, 5 sérült - Nagyon összetörte az Opel Astrát a 16 éves fiú, akinek jogsija sem volt - Képek!

2021. május 17., hétfő 11:11

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a baleset vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy nyírlugosi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított – aki jogosítvánnyal nem rendelkezett – a 4904-es úton közlekedett egy személygépkocsival 2019. december 27-én este. A 16 éves fiú Nyíradony felől Nyíracsád irányába haladt, amikor a járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, lesodródott az úttestről és egy oszlopnak ütközött. A közlekedési balesetben az autóban utazók közül hárman könnyű, míg ketten súlyos sérülést szenvedtek. Az eljárás során kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy az egyik utas sérülése maradandó fogyatékosság hátrahagyásával gyógyult. Kihallgatásán a fiú beismerő vallomást tett.

 

 

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

 

 

 

További képek ide kattintva érhetőek el: LESODRÓDOTT AZ ÚTTESTRŐL, MAJD EGY VILLANYOSZLOPNAK ÜTKÖZÖTT NYÍRADONY KÜLTERÜLETÉN 

 

Police.hu