2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Brüsszelt bírálta az igazságügyi miniszter

Ma küldi el válaszát a kormány nevében az igazságügyi miniszter az Európai Bizottságnak a Gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásban.

  • Brüsszelt bírálta az igazságügyi miniszter

Varga Judit szerint méltatlan a hazánk ellen indított brüsszeli támadás. A gyereknevelés ugyanis nemzeti hatáskörbe tartozik. A tárcavezető az illegális migráció kapcsán is felszólalt. Azt mondta, a bevándorlás okozta fenyegetés továbbra is komoly probléma, az Uniónak pedig komolyan kell venni a menekültüggyel kapcsolatos kihívásokat. Varga Judit hozzátette, nem csomagokról és irányelvekről kell tárgyalni, hanem cselekedni kell.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!