2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Bővíti a kormány a Határtalanul programot

Bővíti a kormány a Határtalanul programot. A cél, hogy a lehető legtöbb magyarországi diák eljusson határon túli magyarok lakta területre. A programot úgy bővítik, hogy abból a kisebb létszámú iskolák se essenek ki és ne legyen gond ha valaki nagyon messze lakik, például Erdélytől vagy Kárpátaljától. A program 2011-es indulás óta több mint 300 ezer gyerek jutott el határon túlra. Idén március elsejétől április 30-ig lehet pályázni.

„Azt szeretnénk elérni, hogy még szorosabb együttműködés alakuljon ki a középiskolások között, illetve tanulmányi kirándulásokat is indítunk. Ezen felül tervben van még, hogy az év második felében határon túli középiskolások jussanak el egy másik határon túli régió középiskolásaihoz” – mondta Potápi Árpád, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor. 2021. november 28.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült. 2021. november 28.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!