2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

EP-vita a jogállamiságról, Strasbrourg - élő

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Botrány a tárgyaláson! Összeveszett VV Fanni elrablója és a lány barátnője

Kedd délelőtt kezdődött VV Fanni elrablójának tárgyalása, amelyen szembe kellett néznie azzal a nővel is, aki ismerheti az igazságot.

  • Botrány a tárgyaláson! Összeveszett VV Fanni elrablója és a lány barátnője

A nyomozás eddigi adatai szerint 2017-ben a lakásban volt, amikor B. László is ott járt, majd Fanni testével a karjában távozott.

A tanúkihallgatás botrányba fulladt

Elsőnek S. Fannit hallgatták ki, aki azt állította, ő csak hallomásból ismeri az ügyet. A bíróság azonban szembesítette legelső vallomásával, amiben még egészen mást mondott. Akkor ugyanis azt állította, hogy tudomása volt VV Fanni munkájáról és életkörülményeiről – írja a Bors.

Ezt követően B. László és B. Erika közel egy órán keresztül veszekedtek egymással a bíróság előtt. A gyilkossággal vádolt B. László keresztkérdéseket tett fel a nőnek, hogy ezzel bizonyítsa, Erika hazudik. Tény, a hölgy többször is zavarosan válaszolt a kérdésekre.

Szembesítették a két lányt

Erika és Fanni az egyórás szembesítés után távoztak a teremből – írja a lap.

A folytatásban videókat mutat a bíróság. Olyan kamerafelvételeket, ahol B. László látszódik.

kép forrása: Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Oroszország megvárja, hogy a jelenlegi ukrán elnök álláspontja megváltozzon vagy a következő ukrán elnök más állásponton legyen a Moszkvával folytatott tárgyalások ügyében, a megállapodáshoz szükség van Kijev részvételére – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Egymásnak ugrottak a korábbi ellenzéki szövetségesek

Egymásnak ugrottak a korábbi ellenzéki szövetségesek

Ha egy pártnak nincs mondanivalója szűnjön meg, vagy olvadjon be egy másikba! Így kritizálta az ellenzéki pártokat Gyurcsány Ferenc. Eközben a Jobbik elnöke azt mondja: a kényszer miatt léptek szövetségre a DK-val.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!