2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Botrány a tárgyaláson! Összeveszett VV Fanni elrablója és a lány barátnője

Kedd délelőtt kezdődött VV Fanni elrablójának tárgyalása, amelyen szembe kellett néznie azzal a nővel is, aki ismerheti az igazságot.

A nyomozás eddigi adatai szerint 2017-ben a lakásban volt, amikor B. László is ott járt, majd Fanni testével a karjában távozott.

A tanúkihallgatás botrányba fulladt

Elsőnek S. Fannit hallgatták ki, aki azt állította, ő csak hallomásból ismeri az ügyet. A bíróság azonban szembesítette legelső vallomásával, amiben még egészen mást mondott. Akkor ugyanis azt állította, hogy tudomása volt VV Fanni munkájáról és életkörülményeiről – írja a Bors.

Ezt követően B. László és B. Erika közel egy órán keresztül veszekedtek egymással a bíróság előtt. A gyilkossággal vádolt B. László keresztkérdéseket tett fel a nőnek, hogy ezzel bizonyítsa, Erika hazudik. Tény, a hölgy többször is zavarosan válaszolt a kérdésekre.

Szembesítették a két lányt

Erika és Fanni az egyórás szembesítés után távoztak a teremből – írja a lap.

A folytatásban videókat mutat a bíróság. Olyan kamerafelvételeket, ahol B. László látszódik.

kép forrása: Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!