2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Botrány a tárgyaláson! Összeveszett VV Fanni elrablója és a lány barátnője

Kedd délelőtt kezdődött VV Fanni elrablójának tárgyalása, amelyen szembe kellett néznie azzal a nővel is, aki ismerheti az igazságot.

  • Botrány a tárgyaláson! Összeveszett VV Fanni elrablója és a lány barátnője

A nyomozás eddigi adatai szerint 2017-ben a lakásban volt, amikor B. László is ott járt, majd Fanni testével a karjában távozott.

A tanúkihallgatás botrányba fulladt

Elsőnek S. Fannit hallgatták ki, aki azt állította, ő csak hallomásból ismeri az ügyet. A bíróság azonban szembesítette legelső vallomásával, amiben még egészen mást mondott. Akkor ugyanis azt állította, hogy tudomása volt VV Fanni munkájáról és életkörülményeiről – írja a Bors.

Ezt követően B. László és B. Erika közel egy órán keresztül veszekedtek egymással a bíróság előtt. A gyilkossággal vádolt B. László keresztkérdéseket tett fel a nőnek, hogy ezzel bizonyítsa, Erika hazudik. Tény, a hölgy többször is zavarosan válaszolt a kérdésekre.

Szembesítették a két lányt

Erika és Fanni az egyórás szembesítés után távoztak a teremből – írja a lap.

A folytatásban videókat mutat a bíróság. Olyan kamerafelvételeket, ahol B. László látszódik.

kép forrása: Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!