2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Botrány a tárgyaláson! Összeveszett VV Fanni elrablója és a lány barátnője

Kedd délelőtt kezdődött VV Fanni elrablójának tárgyalása, amelyen szembe kellett néznie azzal a nővel is, aki ismerheti az igazságot.

A nyomozás eddigi adatai szerint 2017-ben a lakásban volt, amikor B. László is ott járt, majd Fanni testével a karjában távozott.

A tanúkihallgatás botrányba fulladt

Elsőnek S. Fannit hallgatták ki, aki azt állította, ő csak hallomásból ismeri az ügyet. A bíróság azonban szembesítette legelső vallomásával, amiben még egészen mást mondott. Akkor ugyanis azt állította, hogy tudomása volt VV Fanni munkájáról és életkörülményeiről – írja a Bors.

Ezt követően B. László és B. Erika közel egy órán keresztül veszekedtek egymással a bíróság előtt. A gyilkossággal vádolt B. László keresztkérdéseket tett fel a nőnek, hogy ezzel bizonyítsa, Erika hazudik. Tény, a hölgy többször is zavarosan válaszolt a kérdésekre.

Szembesítették a két lányt

Erika és Fanni az egyórás szembesítés után távoztak a teremből – írja a lap.

A folytatásban videókat mutat a bíróság. Olyan kamerafelvételeket, ahol B. László látszódik.

kép forrása: Bors

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ráengedhették a szennyvizet a strandolókra

A Római parti szabadstrand mintegy három kilométerrel lejjebb van attól a csatornától, ahol a fekáliás víz a Dunába ömlik. 2021. szeptember 24.

Nem lép ki a DK a botrányba keveredett ózdi jobbikos alpolgármester mögül

Dobrev Klára ismételten csak elmenekülni tudott a HírTV kérdései elől. 2021. szeptember 24.

Orbán Viktor: A Balkánt integrálni kell az EU-ba

A Balkán Európa szerves része - hangsúlyozta a kormányfő a Délklet-európai Országok parlamenti elnökeinek 10. konferenciáján. 2021. szeptember 24.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!