2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Bodolai: Dull Szabolcs rendszeresen egyeztetett vezető baloldali politikusokkal

Nagyon súlyos dolgokat közölt az Index kirúgott főszerkesztőjéről, Dull Szabolcsról egy zárt internetes fórumon Bodolai László, a lapot tulajdonló alapítvány kuratóriumának elnöke. Bodolai szerint Dull üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, amiért Németországban szíjon vezették volna el a rendőrök, majd vezető baloldali politikusokkal egyeztetve szándékosan szétrobbantotta az Indexet. Bodolai szerint "a konkurencia röhög a markában" - ez utóbbit megerősíti, hogy a 24 főszerkesztője, Pető Péter egy pénteki vezércikkben már bejelentkezett az Index "hagyományainak" folytatására.

  • Bodolai: Dull Szabolcs rendszeresen egyeztetett vezető baloldali politikusokkal

 

Bodolai megdöbbentő írásában azt állítja: Dull Szabolcs egy hónappal korábban tudott arról az úgynevezett Gerényi-tervről, ami miatt a hisztéria június 21-én kitört az Index szerkesztőségében. A kuratórium elnöke szerint egy csütörtöki napon volt az igazgatósági ülés, majd másnap, "pénteken felhívtam Szabolcsot, hogy a GG tervként elhiresült ötlet nincs a napirenden, nyugodjon meg, vasárnap este sörözzünk egyet a szerkesztőség vezetéssel. Azt mondta, OK". Vasárnap azonban a 24 újságírója olyan üzleti titkokra kérdezett rá Bodolainál, amit csak Dulltól tudhatott.

Ilyenért mondjuk Németországban szíjon vezetik el a volt vezetőt a rendőrök, én csak az igazgatóságból raktam ki

- írta.

A kuratóriumi elnök azt mondta, ettől kezdve csak titoktartási szerződésekkel mert beszélni a szerkesztőség vezetőivel, mert mindent azonnal elmondtak a 444-nek. Közben a hirdetők elbizonytalanodtak, az Index kasszája kezdett kiürülni.

Ezután jönnek a legmegdöbbentőbb állítások:

.. befutott több olyan info, hogy Szabolcs rendszeresen egyeztet magas rangú baloldali pártpolitikusokkal. Nekem egyre inkább az volt következtetésem, hogy a valódi cél nem a megegyezés, hanem az Index szétrobbantása

Bodolai felkért egy nemzetközi ügyvédi irodát, hogy készítsen egy auditot a vezetői felelősségről. Ennek az lett az eredménye, hogy "Dull semmit sem kockáztat, amíg én a teljes vagyonomat ha fejre áll a cég".

Ezután rúgta ki a főszerkesztőt, aki erre fellázította a szerkesztőséget. Bodolai következtetése: "Most a konkurencia röhög a markában, a ballib pártok rá próbálják verni Orbánra, ellenem felépített hecckampány folyik, mert hoztam egy olyan munkaügyi döntést, ami nem volt elkerülhető"

 

 Origo / Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!