2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Bodnár elismerte: Gyurcsány vissza akarta léptetni

Elismerte a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje, hogy Gyurcsány Ferenc az ő visszaléptetésére szólította fel Fodor Gábort.

Bodnár Zoltán Magyarország élőben című műsorunkban elmondta: egy telefonbeszélgetésben Gyurcsány úgy fogalmazott, hogy Falus Ferencet ő léptette vissza, nem saját elhatározására döntött így.

– Kaptunk egy felszólítást, ez volt az apropója az egész történetnek. Mi elmondtuk, hogy nem lépünk vissza, a Magyar Liberális Párt a saját programja szerint megy, az, hogy Bokros Lajos lett a DK és az Együtt főpolgármester-jelöltje, minket semmilyen módon nem befolyásol, azt gondoljuk épp ellenkezőleg, hogy Bokros Lajos esélytelenebb, mint Falus Ferenc volt – mondta Bodnár Zoltán.

Tekintse meg a Bodnár Zoltánnal készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!