2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:10

Belföld

Bizonytalan a BKV-dolgozók béremelése

Semmilyen megállapodás nem született arról, hogy a BKV-dolgozók kapnak-e béremelést a jövő évtől - mondta a Hír TV-nek az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke. Naszályi Gábor hangsúlyozta: a szakszervezetek 15 százalékos bérfejlesztést követelnek 2020-ra, azonban a BKV csupán egy közleményt adott ki, amelyben méltányos emelést vetítenek előre. Karácsony Gergely főpolgármester korábban a 15 százalékos béremelésről úgy nyilatkozott, hogy szerinte az "nem jön össze".

  • Bizonytalan a BKV-dolgozók béremelése

"Született egy közlemény, amiben szintén semmi konkrétum nem volt sem arra nézve, hogy mikorra számíthatunk megállapodásra, sem arra nézve, hogy milyen mértékű megállapodásról tárgyal a tulajdonos, a munkáltató, tehát azt kell, hogy mondjam, hogy igazából semmilyen konkrétum, szokásos ilyen semmitmondó közleményt adott ki a vállalat."

- mondta Naszályi Gábor, az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke.

Szakszervezet: Megfeledkezett a béremelésről

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!