2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Bizalmi szavazást kért maga ellen Fekete-Győr András

Bizalmi szavazást kért maga ellen Fekete-Győr András – jelentette be a Momentum elnöke a Facebookon. Az ellenzéki előválasztáson elinduló politikus azzal indokolta a döntését, hogy a miniszterelnök-jelölti voksoláson az utolsó, ötödik helyet érte el: a szavazatoknak mindössze a 3,4 százalékát tudta megszerezni. A párt-elnök fiatal korával, és tapasztalat-hiánnyal magyarázta sikertelenségét. Mindkettő jogos és mindkettő igaz – írta Fekete-Győr a bejegyzésben, de az nem derült ki, hogy mikor lesz a bizalmi szavazás.

  • Bizalmi szavazást kért maga ellen  Fekete-Győr András

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!