2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Bizalmi szavazást kért maga ellen Fekete-Győr András

Bizalmi szavazást kért maga ellen Fekete-Győr András – jelentette be a Momentum elnöke a Facebookon. Az ellenzéki előválasztáson elinduló politikus azzal indokolta a döntését, hogy a miniszterelnök-jelölti voksoláson az utolsó, ötödik helyet érte el: a szavazatoknak mindössze a 3,4 százalékát tudta megszerezni. A párt-elnök fiatal korával, és tapasztalat-hiánnyal magyarázta sikertelenségét. Mindkettő jogos és mindkettő igaz – írta Fekete-Győr a bejegyzésben, de az nem derült ki, hogy mikor lesz a bizalmi szavazás.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!