2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Felvidéki freskó 03:00

Belföld

Kuncze Gábor tagadja, hogy átvette volna a terhelő dokumentumot

Közismert tanúk meghallgatásával folytatódott ma a Fenyő János meggyilkoltatása miatt indult büntetőper. Tanúként hallgatták ki Kuncze Gábort, az SZDSZ egykori elnökét, Horn Gyula volt belügyminiszterét, valamint Friderikusz Sándort, Fenyő János barátját is.

  • Kuncze Gábor tagadja, hogy átvette volna a terhelő dokumentumot

Több tanú állítása szerint a '90-es években Fenyő János eljuttatott egy 120 oldalas dokumentumot Kuncze Gáborhoz, Gyárfás Tamás állítólagos bűncselekményeiről. Az egykori belügyminiszter tagadta, hogy látta volna az említett dokumentumot. A vádirat szerint bár 1996 végére Gyárfás Tamás, és a Nap TV-t átmenetileg megszerző Fenyő látszólag kibékültek, az ellenségeskedés tovább zajlott kettejük között. A vád szerint ezért is ölette meg aztán Gyárfás - Portik Tamással az üzleti ellenfelét.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!