2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Betegen volt színházban és thai-chi edzésen a koronavírussal fertőzött nő

Színházban és thai-chi edzésen is járt, feltételezhetően már betegen az iráni koronavírusos diák barátnője. A járványügyi szakemberek eddig összesen 35 olyan személyt vizsgáltak meg, akik kapcsolatba kerülhettek vele. Magyarországon továbbra is négy koronavírus-fertőzött beteg van. Hármat Budapesten, egyet Debrecenben kezelnek.

  • Betegen volt színházban és thai-chi edzésen a koronavírussal fertőzött nő

Kapacitásokat szabadítanak fel a Szent László Kórházban

Felszabadítják a szabad kapacitásokat -a koronavírus- gyanús, § illetve az igazolt betegek megfigyelésére és kezelésére kijelölt- Szent László Kórházban, hogy szükség esetén legyen hely az új betegeknek. A belügyminisztérium közleménye szerint a Dél-pesti Centrumkórházban azonnal megkezdik a lehetséges erőforrások felszabadítását, és a betegeket más egészségügyi szolgáltatóhoz helyezik át.

Tovább terjed a koronavírus világszerte

Egy nap alatt csaknem 50-el nőtt a koronavírus halálos áldozatainak száma Olaszországban, amely már a kétszázhoz közelít. Közben Hollandiában is meghalt egy fertőzött, a szomszédos Belgiumban pedig megduplázódott a fertőzöttek száma. A járvány ma Szerbiában, Szlovákiában és a Vatikánban is megjelent. Európa mellett már az összes lakott kontinensen jelen van a kór, összesen 96 országban. Az Egészségügyi Világszervezet több mint 3.400 halottról, és 100.000-nél is több fertőzöttről tud. 56.000 ember ugyanakkor meggyógyult a betegségből.

Koronavírus: Az operatív törzs sajtótájékoztatója

Koronavírus: Megjelent a Szent László Kórházban a holland férfi

Gyorsan terjed a járvány Európában

Müller: Nem fertőzött koronavírussal az iráni diák felesége

A DK-s blogger azzal viccelődött, hogy kornavírussal fertőzné meg a fideszeseket

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!