2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bencsik Semjén luxusvadászatairól: Nem olyan velőtrázó történet

Hír TV

2018. március 15., csütörtök 11:36, frissítve: csütörtök 14:06

Mentegette Semjén Zsoltot svédországi vadászatai miatt a békemenet egyik szervezője, Bencsik András újságíró. A Hír TV-nek azt mondta: a kereszténydemokrata politikus miniszterelnök-helyettesi fizetéséből gond nélkül tudta fedezni skandináv útjainak költségét. Ugyanakkor hozzátette, hogy ha mégis fölvetődnek kérdések, a politikusnak kell feltenni őket, aki eldöntheti, hogy válaszol-e rájuk, vagy sem.

„Akkor járunk közel az igazsághoz, hogyha ezt a történetet végigjárjuk. Magyarán a szereplők végre elmondják, ha akarják, ha meg nem akarják, akkor ne mondják el, hogy hogyan történt ez a dolog. Tudjuk, hogy Semjén Zsoltnak rokonai élnek Svédországban, maga Semjén Zsolt nem keres rosszul, gond nélkül ki tudja fizetni a repülőjegyét Svédországba. Tehát nem hiszem, hogy ez egy olyan velőtrázó történet volna, itt ilyen őrült számok keringenek, lehetséges, hogy maga a vadászat, a fuvar, meg a nem tudom, micsoda, tényleg sokba került, de szerintem egy miniszterelnök-helyettesnek még ez sem gond” – fogalmazott a Demokrata főszerkesztője.

A Magyar Nemzet írt arról a hét elején, hogy Semjén Zsolt az elmúlt években ötször járt vadászaton Svédországban, a skandináv kirándulások költségeit minden alkalommal egy szállodaipari vállalkozó, Farkas József utalta a miniszterelnök-helyettesnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!