2023. 03. 21. Kedd Benedek napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Bencsik: Hasznos a gender szak, csak sokan téves következtetéseket vonnak le

  • Bencsik: Hasznos a gender szak, csak sokan téves következtetéseket vonnak le

Védelmébe vette a Demokrata újságírója a gender szakokat, amelyeket a kormány betiltana. Bencsik Gábor az Echo TV-ben azt mondta: rossz döntésnek tartja a képzés megszüntetését, mert alapvetően egy hasznos tudományágról van szó. Úgy fogalmazott: a genderkutatások nagyon sok esetben fontos, a hagyományos családok szempontjából hasznos eredményeket hoznak. Hozzátette: sokak ellenszenvét az válthatja ki a tudományággal szemben, hogy vannak, akik arra használják, hogy saját szélsőségesen liberális nézeteiket hirdetik.

„Nincs ellentmondás a keresztény értékrend és a biológiai nemek társadalmi viszonyainak kutatásában, mert erről van szó. Itt nincs ellentmondás, ellentmondás abban van, hogy egyesek arra a következtetésre jutnak, hogy mindenki szabadon megválaszthatja a nemét, és hasonlók, ez ellentmondásban van, de a gender az nem ez. A gender egy megközelítése a társadalom belső viszonyainak, a vezető eleme ennek a megközelítése, hogy két biológiai nem játssza a játszmákat, és hogyan zajlanak ezek” – fejtette ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!