2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Bencsik: Hasznos a gender szak, csak sokan téves következtetéseket vonnak le

Védelmébe vette a Demokrata újságírója a gender szakokat, amelyeket a kormány betiltana. Bencsik Gábor az Echo TV-ben azt mondta: rossz döntésnek tartja a képzés megszüntetését, mert alapvetően egy hasznos tudományágról van szó. Úgy fogalmazott: a genderkutatások nagyon sok esetben fontos, a hagyományos családok szempontjából hasznos eredményeket hoznak. Hozzátette: sokak ellenszenvét az válthatja ki a tudományággal szemben, hogy vannak, akik arra használják, hogy saját szélsőségesen liberális nézeteiket hirdetik.

„Nincs ellentmondás a keresztény értékrend és a biológiai nemek társadalmi viszonyainak kutatásában, mert erről van szó. Itt nincs ellentmondás, ellentmondás abban van, hogy egyesek arra a következtetésre jutnak, hogy mindenki szabadon megválaszthatja a nemét, és hasonlók, ez ellentmondásban van, de a gender az nem ez. A gender egy megközelítése a társadalom belső viszonyainak, a vezető eleme ennek a megközelítése, hogy két biológiai nem játssza a játszmákat, és hogyan zajlanak ezek” – fejtette ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!