2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Bejelentést tesz a kormány, este fél tízkor Kormányinfót tartanak

Március 10-én, csütörtökön este fél 10-kor Marad a benzinárstop és biztosított az üzemanyag-ellátás Magyarországon címmel Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt Mol-elnök-vezérigazgató. A Kormányzati Tájékoztatási Központ délután fél 5-kor küldte ki levelét, amelyben azt írja, 2022. március 10-én (csütörtök) 21:30-kor Gyulás Gergely és Hernádi Zsolt sajtótájékoztatót tart.

  • Bejelentést tesz a kormány, este fél tízkor Kormányinfót tartanak

Hernádi Zsolt: Lesz üzemanyag a hétvégén

Az elmúlt napokban több jel is arra mutatott, hogy ellátási problémák merülhetnek fel Magyarországon az üzemanyag-ellátásban. A Mol elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt ezt tegnap este cáfolta, hozzátéve, lesz üzemanyag a hétvégén; néhány órával később a Mol is közleményt adott ki.

Teljesen felesleges elszaladni tankolni, van elég üzemanyag az országban. [...] Viszont szükséges kiemelni, hogy a töltőállomások leterheltségét a korábbihoz közeli szintre kell visszaállítanunk. Ez a legfontosabb lépés, mivel jelentősen megnőtt a kereslet az üzemanyagok iránt: egyrészt a Magyarországon áthaladó tranzitforgalom, másrészt a megnövekedett benzinturizmus miatt. A környező országokban ugyanis 100-150 forinttal magasabb az üzemanyag literenkénti ára, nyilván minden fuvarozó, átutazó, aki teheti, Magyarországon tankol

– fogalmazott Hernádi Zsolt.

A négynapos ünnepi hétvége előtt az Index arról kérdezte az embereket, mennyit tankolnak, és tartanak-e attól, hogy nem lesz elegendő üzemanyaguk; erről készült felvételünket ide kattintva nézheti meg.

Fotó: Papajcsik Péter / Index

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!