2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Bayer Zsolt: Márki-Zay megtalálta a járvány elleni védekezés legjobb módját, a maszkba csulázást

És mikor beleköptünk, az egészet hajtogassuk össze, és gondosan tegyük el a belső zsebünkbe. Ez mindenképpen hasznos. Nagyon fontos a vírus szempontjából, hiszen a jó meleg nyálunk, becsomagolva a maszkba, olyan környezetet biztosít, hogy másnap, mikor elővesszük a maszkot és újra feltesszük, akkor biztos, hogy vidám, virgonc, élő vírusokkal fogunk találkozni, amelyeket könnyedén, újra be tudunk lélegezni.

  • Bayer Zsolt: Márki-Zay megtalálta a járvány elleni védekezés legjobb módját, a maszkba csulázást

Hírcentrum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!