2021. április 20.,
kedd, Tivadar napja

Bayer Zsolt és Gyurcsány Ferenc

Magyar Nemzet

2021. április 8., csütörtök 20:37

A pénteki Magyar Nemzetben megjelenik a lap főmunkatársának nyílt levele Gyurcsány Ferenchez.

A Magyar Nemzet véleményrovatában Bayer Zsolt főmunkatárs Gyurcsány Ferencnek címzett nyílt levelét olvashatják. Az egész oldalt betöltő írásban kollégánk szembesíti a volt miniszterelnököt bűneivel, hazugságaival és csalárdságaival. Mindazzal, amit Gyurcsány Ferenc a hivatali ideje alatt elkövetett a magyar választópolgárok összessége, a magyar nemzet ellen. Ennek során olvashatnak a hírhedt vizitdíjas tévévitáról és a dicstelen őszödi beszédről, a határon túli magyarok ellen indított háborújáról és a különféle titkosszolgálatokkal és alvilági figurákkal folytatott üzelmeiről, a 2006-os, eleddig példátlan rendőri brutalitásról és a hazugságkormányzásáról. Szóba kerül Czeglédy Csaba, a sukorói ingatlanpanama és számos más botrány is, amelyekért mind Gyurcsány Ferenc az első számú felelős.

Mindezek együttes felelevenítésére azért volt szükség, mert Gyurcsány Ferenc szerdán a parlamentben szándékos halálokozással vádolta, esetleges választási győzelme után pedig börtönnel és elszállítással fenyegette meg a kormánypárti padsorokban ülőket.

Bayer Zsolt – elkerülendő a tragikus kimenetelű forgatókönyveket – önmérsékletre és önfegyelemre inti az egykori kormányfőt.

Mint fogalmaz:

„Vegyenek vissza, Gyurcsány úr, mert a harag nekünk is rossz tanácsadó. S jelen pillanatban önök kizárólag a haragunkat szítják. Ne tegyék. Jobb lesz úgy mindannyiunknak.”

Magyar Nemzet