2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Bánki Erik: Varju és az SMS-ek kimerítik a rémhírterjesztés fogalmát

Rémhírt terjesztettek az SMS-ek és a DK is azzal a céllal, hogy megingassák a kormányt és a magyar bankrendszert - erről beszélt a gazdasági bizottság elnöke a Napi Aktuálisban. Bánki Erik a DK-s Varju László kijelentésére reagált, amely szerint a kormány elvenné az emberek megtakarításait. Bánki szerint kitűnő állapotban van a magyar bankrendszer. Közben a FIDESZ frakcióvezetője azt ígérte: büntetőeljárást kezdeményez az ügyben.

  • Bánki Erik: Varju és az SMS-ek kimerítik a rémhírterjesztés fogalmát

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!