2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Paláver 16:05

Belföld

Baloldali mentőakció: Karácsonyt látszólag leválasztanák Gyurcsányról

Ne dőljünk be a színjátéknak! 

– szólított fel új videójában Rákay Philip. A Patrióta csatorna influenszere Facebook-videójában arra mutat rá, hogy a baloldalon tapasztalva a Karácsony Gergely népszerűségében bekövetkezett esést, pániküzemmódba kapcsoltak. Rákay szerint ezért próbálják meg a lehetetlent, és próbálják azt színlelni, hogy a főpolgármester független jelöltként száll harcba a miniszterelnökségért. 

Megpróbálják Karácsonyt leválasztani Gyurcsányról

– fogalmazott Rákay Philip, aki szerint 

mára az emberek tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a főpolgármester a bukott miniszterelnök embere. 

– Amikor hatalomban volt fizetett politikai tanácsadóként dolgozott neki, 2019-es megválasztása után a budapesti városházát pedig Gyurcsány Ferenc egykori minisztereivel, bizalmasaival töltötte fel – támasztotta alá állításait az influenszer. Szerinte a baloldal nem számolt azzal, hogy Karácsony Gergely katasztrofális budapesti városvezetésének következményei lesznek. 

Rákay felidézte, hogy a főpolgármester az utóbbi időben elemzőkkel kezdett vitatkozni, és három kampánydalt is közzétettek, de az előválasztás ettől sem lett sikeresebb, kevesen vesznek részt rajta. Szavai szerint 

a baloldalon nemrégiben tapasztalható összezördülések is mindössze látszólagosak voltak. 

– Ne dőljünk be ennek a kétségbeesett színjátéknak, 

dehogy független Karácsony, és persze nincs semmiféle csörte közöttük. Amit itt látunk az egy színjáték, amit kínjukban játszanak, mert megjöttek a kutatási adatok, és semmi jóval nem kecsegtetnek a baloldal számára. Tisztán látható, hogy Gyurcsánnyal a háttérben nem tudnak győzni 

– foglalta össze a kialakult helyzetet Rákay Philip, aki szerint Gyurcsány a következő időszakban mindent megpróbál majd, hogy Karácsony háta mögé bújva visszajusson a hatalomba. 

Hír TV/ Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megszavazták Szabó Tímea büntetését

A szavazás után a képviselő felállt a helyén, egy fehér pólót viselt, amelynek ugyanaz volt a mintája, mint amilyen molinó miatt megbüntették. 2021. október 19.

Varga Judit: A magyar kormány kiáll a lengyel alkotmánybíróság határozata mellett

Emlékeztetett: Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, Lengyelországot pedig azért támadják, mert gátat szab a lopakodó uniós hatáskörbővítésnek. 2021. október 19.

4,4 milliárd euróért vásárolná vissza a Liszt Ferenc repülőteret a kormány

A Világgazdaság információi szerint 4.4 milliárd euróért vásárolná meg a Budapest Airportot a magyar kormány. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!