2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Baloldali mentőakció: Karácsonyt látszólag leválasztanák Gyurcsányról

  • Baloldali mentőakció: Karácsonyt látszólag leválasztanák Gyurcsányról

Ne dőljünk be a színjátéknak! 

– szólított fel új videójában Rákay Philip. A Patrióta csatorna influenszere Facebook-videójában arra mutat rá, hogy a baloldalon tapasztalva a Karácsony Gergely népszerűségében bekövetkezett esést, pániküzemmódba kapcsoltak. Rákay szerint ezért próbálják meg a lehetetlent, és próbálják azt színlelni, hogy a főpolgármester független jelöltként száll harcba a miniszterelnökségért. 

Megpróbálják Karácsonyt leválasztani Gyurcsányról

– fogalmazott Rákay Philip, aki szerint 

mára az emberek tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a főpolgármester a bukott miniszterelnök embere. 

– Amikor hatalomban volt fizetett politikai tanácsadóként dolgozott neki, 2019-es megválasztása után a budapesti városházát pedig Gyurcsány Ferenc egykori minisztereivel, bizalmasaival töltötte fel – támasztotta alá állításait az influenszer. Szerinte a baloldal nem számolt azzal, hogy Karácsony Gergely katasztrofális budapesti városvezetésének következményei lesznek. 

Rákay felidézte, hogy a főpolgármester az utóbbi időben elemzőkkel kezdett vitatkozni, és három kampánydalt is közzétettek, de az előválasztás ettől sem lett sikeresebb, kevesen vesznek részt rajta. Szavai szerint 

a baloldalon nemrégiben tapasztalható összezördülések is mindössze látszólagosak voltak. 

– Ne dőljünk be ennek a kétségbeesett színjátéknak, 

dehogy független Karácsony, és persze nincs semmiféle csörte közöttük. Amit itt látunk az egy színjáték, amit kínjukban játszanak, mert megjöttek a kutatási adatok, és semmi jóval nem kecsegtetnek a baloldal számára. Tisztán látható, hogy Gyurcsánnyal a háttérben nem tudnak győzni 

– foglalta össze a kialakult helyzetet Rákay Philip, aki szerint Gyurcsány a következő időszakban mindent megpróbál majd, hogy Karácsony háta mögé bújva visszajusson a hatalomba. 

Hír TV/ Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek, az ország szuverenitásának védelme kiemelt jelentőségű - mondta Varga Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője a szuverenitásvédelemmel összefüggő törvényjavaslatok együttes általános vitájában kedden az Országgyűlésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!