2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Bakondi: Nőtt a migrációs nyomás 2019-ben

Hazánk politikája nem változott: sem az illegális bevándorlást, sem pedig a betelepítéseket nem támogatja a magyar kormány - erősítette meg a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. Bakondi György hangsúlyozta: továbbra is biztosítottak a határvédelem feltételei. A főtanácsadó arról is beszélt: az Európai Unióban szeptember végéig csaknem 500 ezer menekültkérelmet nyújtottak be, amely több mint 8 százalékos növekedés az elmúlt évhez képest. Emellett nőtt az illegális határátlépők száma is a magyar határszakaszon.

  • Bakondi: Nőtt a migrációs nyomás 2019-ben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!