2022. 05. 21. Szombat Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 00:00

Belföld

Az Origo újságírója igényt tart a Márki-Zay által felajánlott ötmillió forintra

Kifizetheti az ötmillió forintot az ellenzék miniszterelnök-jelöltje Kovács Andrásnak - derül ki a Csörtéből.

A baloldali listavezető kedden azt mondta, ötmillió forintot ajánl fel annak, aki bizonyítja róla, hogy megszüntetné a rezsicsökkentést, beengedné az országba a migránsokat, fizetőssé tenné az egészségügyet, Indiába küldené műtétre a magyar embereket, és bezáratna sürgősségi osztályokat és szülészeteket.

Kovács András, az Origo újságírója, Márki-Zay nyilatkozatai között szemezgetve az összes állításra talált bizonyítékot, így úgy fest joggal tart igényt az MZP által felajánlott ötmillió forintra. Az Origo újságírója Csörte című műsorunknak azt nyilatkozta, behajtja az ellenzéki miniszterelnökön a pénzt.

Csörte 20 órától a HírTV műsorán!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Schiffer: Az ellenzék túlélő üzemmódban van

Interjút adott a Demokratának Schiffer András ügyvéd, egykori országgyűlési képviselő. A beszélgetésben szó esett a választási eredményről is, azon belül is az ellenzék kampányáról, valamint jelenlegi helyzetéről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!