2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Az Origo újságírója igényt tart a Márki-Zay által felajánlott ötmillió forintra

Kifizetheti az ötmillió forintot az ellenzék miniszterelnök-jelöltje Kovács Andrásnak - derül ki a Csörtéből.

A baloldali listavezető kedden azt mondta, ötmillió forintot ajánl fel annak, aki bizonyítja róla, hogy megszüntetné a rezsicsökkentést, beengedné az országba a migránsokat, fizetőssé tenné az egészségügyet, Indiába küldené műtétre a magyar embereket, és bezáratna sürgősségi osztályokat és szülészeteket.

Kovács András, az Origo újságírója, Márki-Zay nyilatkozatai között szemezgetve az összes állításra talált bizonyítékot, így úgy fest joggal tart igényt az MZP által felajánlott ötmillió forintra. Az Origo újságírója Csörte című műsorunknak azt nyilatkozta, behajtja az ellenzéki miniszterelnökön a pénzt.

Csörte 20 órától a HírTV műsorán!

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!