2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Az MSZP nem tanul saját hibáiból sem

A saját hibáiból sem képes tanulni a Magyar Szocialista Párt - így kommentálta a miniszterelnökséget vezető miniszter az MSZP álvideóját, amit egy hete tett közzé közösségi oldalán Korózs Lajos. A felvételeken egy magát mentőtisztnek kiadó nő arról beszélt, hogy emberek haltak meg a járvány miatt elrendelt kórházi ágyak felszabadítása miatt. Később kiderült, a nőt nem is ismerik az Országos Mentő Szolgálatnál, az egészségügyi nyilvántartásban pedig sehol sem szerepel. A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a baloldal minden kormányellenes véleményt felhangosít, anélkül hogy ellenőrizné a hitelességét.

  • Az MSZP nem tanul saját hibáiból sem

7 évvel az első videóhamisítási botránya után az MSZP újabb álvideóval borzolta a kedélyeket. A felvételeken a szocialista politikusnak egy magát mentőtisztnek mondó nő arról beszél, hogy emberek haltak meg a járvány miatt elrendelt kórházi ágyak felszabadítása miatt. Azóta kiderült, hogy a videó főszereplőjét az Országos Mentő Szolgálatnál nem is ismerik, az egészségügyi nyilvántartásban pedig sehol sem szerepel.

A botrányt kavart ügyet az MSZP egy nap alatt vizsgálta ki. A párt elnöke azt mondta, nem találtak felelőst, Korózs Lajos pedig nem hibázott az ügyben és nem is ők keresték meg Németh Athinát.

A nő azonban rácáfolt Tóth Bertalan állítására, és azt is mondta, Korózs tudott arról, hogy ő nem a Mentőszolgálatnál dolgozik, még figyelmeztette is a szocialista politikust, hogy ebből baj lehet, de Korózs ezzel nem foglalkozott.

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint sokat elmond a MSZP-ről az, hogy nem képes saját hibáiból tanulni.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda rémhírterjesztés miatt indított nyomozást az ügyben.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!