2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Az MSZP megpróbál elbújni a kamerák elől

Megpróbált elbújni a kamerák elől az MSZP: a szocialisták a Lánchíd lábához szerveztek sajtótájékoztatót, azonban lemondták az eseményt. Híradónk stábja ennek ellenére a helyszínen volt,ahol végül az eredeti időpontban meg is jelentek a politikusok.

  • Az MSZP megpróbál elbújni a kamerák elől

Közös sajtótájékoztatót szerveztek a szocialista kerületvezetők és Tüttő Kata, MSZP-s főpolgármester -helyettes. A politikusok péntek reggel 9 órára hirdették meg az eseményt, amelyen a meghívó szerint a Lánchíd sorsáról lett volna szó.

Tárgytalan - egy órával később ez a levél érkezett a sajtótájékoztatóról. A szocialisták ebben azt írták, az előzőleg meghirdetett sajtótájékoztató meghívóját tekintsék semmisnek, az esetleges kellemetlenségért pedig elnézést kérnek. 

Az MSZP-s politikusok péntek reggelre mégis meggondolták magukat: az eredeti kezdési időpont előtt nem sokkal már azt írták, hogy egy online tájékoztatót szerveznek.

 

Bár az MSZP megpróbált elbújni a kamerák elől, híradónk stábja a helyszínen volt, ahol az eredetileg meghirdetett időpontban végül meg is jelent Tüttő Kata főpolgármester-helyettes, Horváth Csaba, Zugló polgármestere, Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke valamint több szocialista politikus és alpolgármester is. A budapesti szocialisták elnöke azonban arra a kérdésre, hogy miért mondták le a nyilvános tájékoztatót, nem tudott választ adni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Katolikusokat ért terrortámadás a Fülöp-szigeteken

Katolikusokat ért terrortámadás a Fülöp-szigeteken

Legalább három ember meghalt és hét megsebesült vasárnap egy katolikus mise közben elkövetett pokolgépes merényletben a Fülöp-szigetek déli részén, a lázadás által sújtott régióban - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!