2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Az MSZP és a DK továbbra is kiáll Karácsony Gergely mellett

Bús Bal Továbbra kiáll és támogatja Karácsony Gergelyt az MSZP és a DK. A baloldal közös főpolgámester-jelöltjéről múlt héten került elő egy felvétel, amelyen Karácsony egy privát beszélgetésen az MSZP-vel való rossz kapcsolatát elemzi. A Jobbik kitérően nyilatkozott: a párt képviselője szerint az elhangzottakat Karácsonynak és a szocialistáknak kell megbeszélniük egymással.

  • Az MSZP és a DK továbbra is kiáll Karácsony Gergely mellett

Harcokat vív az MSZP-vel Zuglóban - többek között ezekről beszél Karácsony Gergely a múlt héten kiszivárgott hangfelvételen. De a baloldal közös főpolgármester-jelöltje azt is kifejti, hogy azért tartja jó ötletnek Horváth Csaba polgármesteri jelölését a XIV. kerületben, mert szerinte ő legalább tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni.

Az elhangzottak ellenére a szocialisták kitartanak Karácsony főpolgármesteri jelölése mellett.

A Gyurcsány-párt a szocialistákhoz hasonlóan úgy véli, továbbra is támogatható Karácsony Gergely. Az LMP viszont abban bízik, hogy a felvételen hallható állítások nem valósak.

Karácsony Gergely programját tartotta a kezében Soroksár ellenzéki polgármesterjelöltje. Bár Varga-Damm Andrea, a Jobbik képviselője két hete még alkalmatlannak nevezte a főpolgármesteri-posztért induló aspiránsokat így Zugló első emberét is, Bereczki Miklós - akit a Jobbik javasolt közös jelöltnek - úgy véli, Karácsony alkalmasságát a hangfelvétel sem befolyásolja.

A Jobbik országgyűlési képviselője azonban már óvatosabban fogalmazott. Balczó Zoltán igyekezett pártját távol tartani a Karácsony Gergely botrányától.

Eközben visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt Puzsér Róbert. A publicista közösségi oldalán azt hangsúlyozta: saját politikai megsemmisülésének árát a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje ne Budapesttel fizettesse meg. A publicista hozzátette: tudja, hogy a zuglói polgármester még soha életében nem tett semmi ilyesmit, de fontos politikusi erény felismerni, ha visszalépésnek eljön az ideje, ami szerinte most van itt.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!