2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Az M0-s újabb szakaszai válhatnak fizetőssé

Az M0-s körgyűrű újabb szakaszai válhatnak fizetőssé a következő három évben – erről Fónagy János államtitkár beszélt az ATV-ben.

A politikus azt mondta: több szakasznál is hamarosan lejár az uniós támogatások miatti határidő, így újabb három szakasz válhat díjkötelessé. Az államtitkár arról pontosabbat nem mondott, hogy mely szakaszok mikortól válhatnak fizetőssé.

A BKV-buszok ne fizessenek útdíjat – ezt már Tarlós István, Budapest főpolgármestere mondta a Hír Televízióban. A későbbi tárgyalásokon arról is meg akarják győzni a kormányt, hogy minden, a fővárosi közszolgáltatásban részt vevő gépjármű mentesüljön az útdíjfizetés kötelezettsége alól.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató adatai szerint megyei matricából több mint félmilliót értékesítettek, de megnőtt az országos éves matricák eladása is. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!