2021. 09. 26. Vasárnap Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem 13:00

Belföld

Az LMP szerint nem kell kivizsgálni Cseh Katalin ügyét

LMP

Amíg csak a jobboldali médiumokban foglalkoznak Cseh Katalin cégügyeivel, nem kell kivizsgálni azokat - jelentette ki az LMP országgyűlési képviselője híradónknak. Ungár Péter szerint a Momentum EP-képviselőjéről megjelent információk nem adhatnak okot aggodalomra, mivel azok kormánypárti felületeken jelentek meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Fidelitas: Soha többé baloldal!

Az ifjúsági szervezet szerint Karácsony Gergely nem látja el a főpolgármesteri teendőit és egyáltalán nem izgatják a budapesti állapotok. 2021. szeptember 26.

Kocsis Máté: A baloldal elérte mélypontját

A Fidesz frakcióvezetőjével készült interjú teljes egészében 21 órától a Bayer show-ban megtekinthető. 2021. szeptember 26.

Ötvenegy határsértőt tartóztattak fel Szegednél

A csoport tagjai szír és szomáliai állampolgárnak vallották magukat. 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!