2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Az LMP is visszalép a jobbikos ózdi jelölt támogatásától

Megvonja támogatását az LMP a jobbikos ózdi jelölttől, erről a párt elnöksége döntött tegnap este. Az LMP közleménye szerint az elmúlt napokban olyan, eddig ismeretlen információk kerültek nyilvánosságra, amelyek elfogadhatatlanok, a jó kormányzás eszméjével összeférhetetlenek, ezért a továbbiakban nem támogatják, nem segítik az ózdi Farkas Péter Barnabást. Mivel azonban a szavazás folyamatban van, a szavazólapokról utólag már nem lehet levenni az ott lévő párt logókat. Az LMP előtt a Momentum és az MSZP is elítélte a jobbikos politikus náci karlendítéshez hasonló mozdulatát. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége pedig úgy fogalmazott: aki antiszemita nézeteket képvisel és kisebbségek ellen uszít, annak nincs helye a magyar politikában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szavazóival fizettetné ki büntetését Szabó Tímea

Szabó Tímea büntetését kedden szavazta meg az Országgyűlés. 2021. október 23.

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

A lobogót a Himnusz hangjaira a honvédség díszegysége vonta fel. 2021. október 23.

A HírTV kamerái élő adásban közvetítették a Gyurcsány-terrort

Közel háromperces, a HírTV felvételeiből készített összefoglalót tett közzé a 2006 őszén történt eseményekről a Mediaworks Hírcentruma. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!