2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Az EU az Egyesült Királyság után a Nyugat-Balkánt is elveszítheti

EU

Csak szavakban támogatják a Nyugat-Balkán integrációját az uniós tagállamok, de ha az Unió nem lép időben, akkor az Egyesült Királysághoz hasonlóan ezt a térséget is elveszítheti - jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban. A külgazdasági és külügyminiszter felhívta a figyelmet arra, hogy Szerbia, Bosznia, Montenegro, Koszovó, Észak-Macedónia és Albánia csatlakozásával, az Unió sokat nyerne gazdaságilag. Szerinte a régióért több hatalom is versenyez az unió mellett. Külpolitikai elemzők szerint a térségben Oroszország, Kína és Törökország is saját befolyási övezetet akar kiépíteni magának.

  • Az EU az Egyesült Királyság után a Nyugat-Balkánt is elveszítheti

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!