2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

„Az EP-választás eredménye üti rá a pecsétet a mai napra”

  • „Az EP-választás eredménye üti rá a pecsétet a mai napra”

„Miközben leírták akár Orbán Viktort, akár a Fideszt a mai nap veszteseként, ahhoz képest ez egy nyeresége akár Orbán Viktornak, akár a Fidesznek, hogy végül is nem azok az erők kerültek felülre a Néppártban, akik a Fidesz kizárására szavaztak. Ez normalizálhatja, konszolidálhatja az állapotokat. Május 26-án lesznek az EP-választások, aminek több kimenetele lehet, azok az erők, amik hosszú időn át bent voltak a parlamentben, olyan felhatalmazást kapnak-e , mint eddig” – vélekedett Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettes a brüsszeli történések kapcsán.

„A május 26-i EP-választások eredménye fogja majd igazából ráütni a pecsétet arra, ami ma megszületett: az dönt el majd minden, függetlenül attól, hogy a Bölcsek Tanácsa vizsgálata mit hoz. (…) Az mindenféleképpen elrendezi a Fidesz helyét a Néppártban a szavazat-arány. Ez nem egy szoros történet” – tette hozzá Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettes, aki szerint nem lehet azt mondani, hogy ez egy sikersztori.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!