2021. április 13.,
kedd, Ida napja

Az ellenzéki pártok bírálják a gazdaság újraindítását

2021. április 7., szerda 21:58

Az üzletek nyitása nem nagy dolog - erről értekezik közösségi oldalán Hadházy Ákos. A Momentumhoz igazolt képviselő véleményével azonban a boltok tulajdonosai egyáltalán nem értenek egyet. A Fidesz pedig azt gondolja: Hadházy Ákos nem érti, mi is történik most pontosan.

Kedden jelentette be a miniszterelnök, hogy megvan a két és félmilliomodik beoltott – így fokozatosan, de újra indulhat az élet Magyarországon.

Az ellenzéki pártok korábban nyitás sürgettek, ám most, hogy hivatalosan is újra indul a gazdaság, már azt szeretnék, hogy továbbra is zárva legyenek az üzletek.

A Momentum képviselője az ATV-ben beszélt arról,hogy kockázatosnak tarja a kormány újraindítási stratégiáját.

Az ellenzéki politikusok nyitásról beszélnek, miközben a kormány egyelőre egy előre eltervezett stratégia alapján újraindítja a gazdaságot. – Erről már a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője beszélt a HírTV-nek.

Hadházy Ákosnak nem ez volt az első Facebook-posztja, amiben a koronavírus elleni védekezést támadta. Legutóbb az Országos Mentőszolgálat munkatársait vádolta meg az ellenzéki politikus. Egy fényképre hivatkozva, azt állítva, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint amit hivatalosan közölnek - ám hamar kiderül, hogy Hadházy csak álhírt terjesztett.

 

HírTV