2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Az ellenzék nem támogatja Putyin látogatását

Az ellenzék szerint nem helyes, hogy a kormány túl jó viszonyt ápol Oroszországgal. Az LMP, az MSZP és a Párbeszéd politikusai szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatása túl gyakori és több kockázatot is jelent Magyarország számára.

  • Az ellenzék nem támogatja Putyin látogatását

Flashmobot tartott az LMP Vlagyimir Putyin budapesti látogatása alkalmából.

Az ellenzéki párt politikusai a Paks 2 beruházás ellen tiltakoztak.

Az MSZP sem fogadta szívesen az orosz elnök látogatását. A párt elnökhelyettese szerint Magyarország alárendelt kapcsolatban van Oroszországgal.

Hasonlóképpen fogalmazott Budapest ellenzéki főpolgármestere is. Karácsony Gergely azt mondta: bár Oroszország fontos partnere Magyarországnak, ez a fajta közelség mégis erősen vitatható.

Karácsony Gergely hozzátette: jobban örülne annak, ha Magyarország stabil demokráciával és jóléti gazdasággal rendelkező szövetségeseket keresne.

Hír TV 

Fidesz: Elképesztő az ellenzék képmutatása - Reagálás a Putyin-látogatásról szóló ellenzéki nyilatkozatokra és akciókra

Elképesztő az ellenzék képmutatása. Az a Gyurcsány putyinozik, aki kormányfőként a villájába hívta, folyton barátjának nevezte és ölelgette az orosz elnököt. Azok a szocialisták emlegetnek orosz befolyást, akik fél évszázadon át voltak a szovjet diktatúra helytartói és a kommunista párt jogutódjai. Azok molinózgatnak és emlegetnek Európát, akik Európa tönkretételén, bevándorlókontinenssé tételén dolgoznak. Oroszország kulcsfontosságú a magyar lakosság gázellátása és a magyar vállalkozások exportlehetősége szempontjából. Az orosz elnök csak az idén már fél Európa vezetőivel találkozott.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!