2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Az Átrium nem veszi le Gothár darabját

Nem veszi le Gothár Péter darabját az Átrium, januári repertoárjából, mert a szexuális zaklatás nem a színházban történt - ezt válaszolták megkeresésünkre. Így a szexuális zaklatással vádolt baloldali liberális rendező "Vaknyugat" című darabja továbbra is látható a színházban.

  • Az Átrium nem veszi le Gothár darabját

Az Átrium vezetése az üggyel kapcsolatban írásban válaszolt kérdéseinkre, ebben azt írták: elítélnek minden erőszakos cselekedetet, de mivel maga az eset nem náluk történt, ezért semmilyen információjuk nincsen az ügyről azon túlmenően, ami a sajtóban eddig megjelent. Ezért aztán Gothár rendezése továbbra is műsoron marad.

Az ügy kirobbanása után a Katona József Színház azonnal levette műsoráról a rendező "Hóhérok" című előadását.

Tudott a zaklatásról a színházigazgató

Szinte rögtön az eset után értesült Gothár Péter a szexuális zaklatási ügyéről a Katona Színház igazgatója, mégsem tett semmit ezzel kapcsolatban - derült ki Máté Gábor 24.hu-nak adott interjújából. Az igazgató elmondta: fel sem merült benne, hogy retorzióval büntesse a rendező tettét, azonban mint mondta, ezt mára megbánta. Hangsúlyozta: a sértett 11 hónappal később döntött úgy, hogy az üzemi tanácshoz fordul, és csak ezután hoztak szankciókat a szexuális zaklatással kapcsolatban. Máté Gábor hozzátette: Gothár Péter esetében egy kéretlen közeledés áll az ügy hátterében.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szegedet is bevette a DK

Szegedet is bevette a DK

Botka Lászlót támogatják Gyurcsány Ferencék. A Demokratikus Koalíció ezt Szegeden, az MSZP egykori fellegvárában jelentette be. A lépés annak fényében különösen érdekes, hogy köztudott: Botka és Gyurcsány viszonya legendásan rossz.
Második világháborús légibombát találtak Komáromban

Második világháborús légibombát találtak Komáromban

Második világháborús légibombát találtak közműépítés közben Komáromban csütörtök délben, a hatástalanítás idejére kétszáz méter sugarú körben lezárják a területet - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.
35 éves a FIDESZ

35 éves a FIDESZ

35 éve alakult meg a FIDESZ - az évfordulón Orbán Viktor a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amely mellé azt írta, idézem: Nekünk Magyarország az első!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!