2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Lúdas Matyi

Következik:

Híradó 15:15

Belföld

Az áramlopáson ért DK-s már Csepelen is foglalkozhatott a bitcoinbányászattal

Négy éve foglalkozhatott bitcoinbányászattal Borka-Szász Tamás, az erzsébetvárosi áramlopási botrányba belebukó DK-s frakcióvezető, ám a kormánypárti vezetésű Csepelen nem merte bevinni gépeit a pártirodába – írta forrásaira hivatkozva a Csepel.info.

  • Az áramlopáson ért DK-s már Csepelen is foglalkozhatott a bitcoinbányászattal

Emlékeztettek, Borka-Szász karrierje olyan MSZP-s környezetből indult, ahol a pedofil ügyektől kezdve a lopásokon, sikkasztásokon át a kettős emberölésig terjedtek párttársai ügyei. Borka-Szász felemelkedésében igencsak közrejátszott, hogy az MSZP ezután kezdett fiatalításba. Borka-Szász engedékeny volt a régiekkel, amiért a hála sem maradt el: Csepelen több alkalommal is frakcióvezető lehetett.

A most áramlopással lebukott egykori képviselő az MSZP-s éveket követően lépett át a DK-ba.

A cikk megemlítette: belülről segíthették Borka-Szász lemondását. A politikus egyrészt megsértődött amiatt, mert nem ő lett Niedermüller Péter egyik alpolgármestere, másrészt pedig Borka-Szásznak konfliktusai akadtak a DK egyik szövetségesével, emiatt jelenthették be az áramlopást a rendőrségen. A Csepel.info arról is beszámolt, hogy az erzsébetvárosi áramlopás hírére a XXI. kerületi önkormányzatnál is vizsgálat indult, de itt nem állapítottak meg törvénysértést.

Csepel.info alapján Magyar Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Balázs: Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő

Orbán Balázs: Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő

Várjuk a svéd kormányzati szereplőktől, hogy megnyugtassák a magyar parlament tagjait, az a célunk, hogy minél nagyobb parlamenti többséggel tudjuk támogatni Svédország NATO-csatlakozását, hasonlóan Finnországéhoz - fejtette ki a miniszterelnök politikai igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a két ország magyar támogatásáról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!