2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Árokba hajtott és felborult egy kisbusz a 2-es úton

Az árokba hajtott és felborult egy ukrán vendégmunkásokat szállító kisbusz Nógrád megyében, a 2-es számú főúton, nem messze a diósjenői elágazástól. A busz kigyulladt, de még a tűzoltók kiérkezése előtt sikerült eloltani. Összesen tizenhárman sérültek meg, voltak, akiket mentőhelikopterrel szállítottak el. A baleset okát vizsgálják.

„A kettes számú főútnál, a nőtincsi elágazó közelében haladt a délutáni órákban egy kisbusz, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult. Az elsődleges adatok alapján a balesetben 14 személy sérült meg” – ismertette Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!