2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Fel a fejjel 19:10

Belföld

Anonymus: 13 ingatlanát készül eladni a főváros

Konkrét ingatlanok megvásárlásáról zajlik a beszélgetés, vélhetően a volt wallis-os Gansperger Gyula és egy érdeklődő között - mondta Anonymus ma reggel nyilvánosságra hozott új videójában. Kiderült, hogy 13 ingatlanát készül eladni a főváros, a pályázatokat pedig mindig a kinézett vásárlóra célzottan írják ki. A felvételen elhangzik, hogy a városházán az üzletek után - ahogy Gansperger fogalmaz – mindenki pénzt akar. A legjelentősebb tétel a városháza értékesítése lenne, amire az elhangzottak szerint nagyon ki vannak éhezve. Az is körvonalazódik, hogy egy nagyobb ügylet után 200 milliós visszaosztást követel Berki Zsolt.

  • Anonymus: 13 ingatlanát készül eladni a főváros

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!