2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Angolul tartana sajtótájékoztatót Karácsony Gergely

Hiperpasszív nyelvtudása van - ezt állítja magáról Karácsony Gergely. A főpolgármester elmondása szerint az angol nyelv speciális szeletét tudja. A legújabb miniszterelnök-jelölt bejelentette: ha megválasztják nemzetközi sajtótájékoztatót tart. Főpolgármesterré választása után már tartott ilyet, a HírTV megtalálta a felvételt: akkor párttársa fordított neki.

  • Angolul tartana sajtótájékoztatót Karácsony Gergely

Magyar Nemzet: jogtalanul tölthetett be adjunktusi pozíciót Karácsony Gergely

Karácsony Gergely éveken keresztül jogtalanul tölthetett be adjunktusi pozíciót a Corvinus Egyetemen - erről ír a Magyar Nemzet.

A lap szerint a főpolgármester 2008 és 2012 között dolgozott ebben a pozícióban, ám a felsőoktatási törvény szerint adjunktus csak az lehetett, aki elvégezte a hároméves doktori iskolát, vagy egyéni felkészülés után sikeresen levizsgázott. A főpolgármester azonban csak 2007-ben kezdte meg a doktori képzést, így - ha elvégezte volna azt - 2010-ig nem alkalmazhatták volna adjunktusként. A doktori fokozat megszerzéséhez egyébként két középfokú nyelvvizsga is kell, Karácsonynak azonban egy sincs.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!