2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Amíg nem lesz sokkal több ember foglalkoztatva… + Videó

Az eddiginél jobb és hatékonyabb lesz a második Széll Kálmán-terv alapján bevezetendő adóztatási struktúra – mondta a Hír Televízió Rájátszás című műsorában Pogátsa Zoltán.

A közgazdász szerint ugyanis a szélesebb adósáv alacsonyabb adókulcsok alkalmazását teszi lehetővé, miközben a büdzsé viszonylag nagy bevételre tesz szert. A szakember úgy véli, az extra adókra mindaddig szüksége van a költségvetésnek, amíg a foglalkoztatottak alacsony száma miatt a mindenkori kormány nem számíthat nagyobb bevételre a munkát terhelő járulékokból.


„A magyar költségvetésnek ma extra finanszírozásra van szüksége az egykulcsos adó nélkül is, amíg nem lesz sokkal több ember foglalkoztatva, amíg nem lesz sokkal magasabb a bérük – fogalmazott. – Húszszázalékos termelékenységnövekmény mellett megduplázható lenne a magyarok bére.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!