2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Amerikai polip: az egykori angoltanár, aki hazajár a globalista központokba

Az amerikai érdekek magyarországi kijárói között találunk olyan szereplőt is, akinek ilyen irányú tevékenysége kevésbé látványos, mégis hosszú évek óta építi a kapcsolatrendszerét a tengerentúli globalista erőkkel. A Magyar Nemzet cikksorozata újabb részében Kész Zoltánt, a volt parlamenti képviselőt, Márki-Zay Péter korábbi bizalmasát mutatja be, aki szinte hazajár Amerikába.

  • Amerikai polip: az egykori angoltanár, aki hazajár a globalista központokba
  • Több mint húsz évvel ezelőtt Kaliforniában vett részt képzésen Kész Zoltán Fulbright-ösztöndíjasként.
  • Somogyi Zoltánnal közösen, amerikai támogatással létrehozta a Szabad Piac Alapítványt, amellyel hálózatépítésbe kezdett.
  • Kész Zoltán piaci fundamentalista elkötelezettsége egybevág Soros György céljaival és az amerikai globalista érdekekkel.
  • Éveken át vezette Veszprémben az Egyesült Államok nagykövetsége által indított Amerikai Kuckó elnevezésű programot.
  • Szinte hazajár Amerikába, Márki-Zay Péter jobbkezeként is lobbizott a tengerentúl a baloldal támogatásáért.
  • Prominense annak a Civitas Intézetnek, amely tanácsadóként a Jobbik névváltoztatása mögött állt.
  • Jelenleg Kész Zoltán egy washingtoni székhelyű globalista NGO kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója. 

Magyarországon hosszú évek óta építik azt a hálózatot, amely amerikai érdekek szerint kívánja befolyásolni a hazai politikai életet, legfőképpen a választások eredményét. A cikksorozat eddigi részeiben bemutatták ennek a globalista baloldali hálózatnak az amerikai szálait, majd a legfontosabb magyar szereplőit, Bajnai Gordont, Ficsor ÁdámotKorányi Dávidot

Az amerikai befolyásolási kísérlet nem mostanában kezdődött, a háttérben egyesek már jóval korábban építgették a hálózatot. Közéjük tartozik egy volt országgyűlési képviselő, angoltanár, Kész Zoltán. De ki is ő?

Kiderül a Magyar Nemzet cikksorozatának újabb részéből, ami IDE kattintva elérhető. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!