2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Alapjogokért Központ: a COVID az ellenzéki összefogás hetedik pártja?

Az Alapjogokért Központ legújabb, szembesítő kampányában a baloldali politikusok és "szakértők" olyan kijelentéseit és akcióit mutatja be, melyek a COVID-védőoltások iránt igyekeznek bizalmatlanságot kelteni - közölte a központ az MTI-vel kedden.

A "minél rosszabb, annál jobb" elvét régóta valló ellenzék célja igencsak nyilvánvaló. Ha elbizonytalanodna a lakosság a vakcinák kapcsán és kevesebben oltatnák be magukat, a járvány még inkább elhúzódhat, a korlátozásokat szükséges lenne továbbra is fenntartani, ami társadalmi elégedetlenséghez vezethet - és ez a baloldali remények szerint átsugározhat a választásokra is - hangsúlyozták.

Egyes pártok nem hiába akarták "betiltani a kínai vakcinát" vagy nevezték "emberkísérletnek" az orosz oltóanyagot, és elemzőik nem hiába beszéltek arról, hogy politikai cél az oltakozási kedv aláásása, vagy arról, hogy a "gyászból adódó fájdalmakat" szavazatokra is lehet fordítani. Lehet, a vírust tekintik a baloldali összefogás hetedik erejének? - fogalmaznak a közleményben.

Tekintettel arra, hogy immáron több mint 3,7 millió fő regisztrált oltásra és 2 millió 432 ezer 313 állampolgárt már beoltották, úgy tűnik, az oltásbizalmatlansági akciók nem érik el céljukat - azonban az utókornak majd látnia kell, ki állt a jó és a rossz oldalon. A központ kampánya ennek bizonyítékait örökíti meg, ítélni majd a történelem fog - szögezik le.

A projektről bővebb információt a Központ Facebook-oldalán tudhatnak meg: a https://www.facebook.com/alapjogokert/photos/a.769799143052160/4224642200901153/ linken - tudatta az Alapjogokért Központ az MTI-vel.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!