2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Karácsony mellbevágó magyarázata arról, közlekedett-e a buszsávban + videó

Karácsony Gergely: Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna

Szánthó Miklós: Nem a kompromisszumok idejét éljük

Kedden rendeli el az Országgyűlés a kormány gyermekvédelem ügyében kezdeményezett, négy kérdésből álló referendumát. 2021. november 30.

Szidják Jakabot a jobbikosok: „Peti, nem éget a gyűrűd?”

Nekiestek saját jobbikos párttársai Jakab Péter pártelnöknek, miután lebukott: titkos élettársa van Budapesten, miközben eljátssza a szerető családapát, és keresztény értékekről, családról beszél… 2021. november 30.

Orbán Viktor az új cseh kormányfőnek: Csehország a barátunk és stratégiai partnerünk

Orbán Viktor levélben fejezte ki gratulációját Petr Fialának a Cseh Köztársaság miniszterelnökévé történt kinevezése alkalmából. 2021. november 30.

Nem minden sofőr tartotta a száraz novembert

Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten, de fogtak el embercsempészt és két körözött személyt is – írja a Police.hu. 2021. november 30.

Aurelio: Akár egy svájci luxusbörtönbe is mehetnék

Nem túl egyszerű, de mégis jogilag akár járható is lehet az út Aurelio számára, ami egy svájci börtönig vezethet. 2021. november 30.

Gazdikereső négylábúakkal készítette karácsonyi jótékonysági kisfilmjét a Budapest Park

Immáron hagyományosnak mondható, hogy a Budapest Park az ünnepek közeledtével egy rövid karácsonyi videóval kedveskedik látogatóinak. 2021. november 30.

A gazemberek jogállama

Gajdics Ottó írása a Magyar Nemzeten. 2021. november 30.

Anonymus felfedte,hogy mikkel is házaltak a főváros ingatlanügynökei és kinek is élt az ajánlat

Anonymus ígéretéhez híven ismét jelentkezett, hogy a fővárosi áruba bocsátott ingatlanokról áruljon el információkat és azt is, hogy kinek él az ajánlat. 2021. november 30.

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban, hogy a meghosszabbított oltási akcióhéten segítsenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben. 2021. november 29.

Varga Judit: Európa igazán jól akkor tud megújulni, ha a konzervatívok dominálhatnak

Európa úgy tud igazán jól megújulni, ha a konzervatívok tudnak dominálni, olyan kérdésekben is, mint az integráció és a veszélyek elhárítása. 2021. november 29.

Bajnai Gordon a Városháza-gate-ről: Eltompultak a vészjelző reflexeim

Magyarázata szerint régi üzleti kapcsolatukra való tekintettel, szívességből tett eleget Gansperger kérésének. 2021. november 29.

Magyarországon még nincs omikron variáns

Az Országos Tisztifőorvos emlékeztetett: az oltás továbbra is az egyetlen fegyver a betegség ellen. 2021. november 29.

V4 államfői találkozó Budapesten

A csoport tagjai közös nyilatkozatban erősítették meg, hogy elfogadhatatlannak tartják a fehérorosz rezsim lépéseit, és tiltakoznak az alapvető emberi jogok megsértése ellen. 2021. november 29.

A szegedi és a hódmezővásárhelyi polgármester kritizálta a tram-traint

Márki-Zay Péter azt nehezményezte, hogy az autó gyorsabb mint a villamosvonat. 2021. november 29.

A baloldal egyetért Márki-Zay Péter kijelentésével

Márki-Zay Péter nem kér bocsánatot miatt, amiért gombákhoz hasonlította azokat, akik támogatják a rezsicsökkentést. 2021. november 29.

Elindult az oltási akció második hete

A kormány vizsgálja, hogy a védettségi igazolványok lejárjanak-e a második oltást követő 6-7 hónappal. 2021. november 29.

Visszautasítja a kormány a gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát

Rogán Antal: el kell menni a gyermekvédelmi népszavazásra, és ott mind a négy kérdésre nemmel kell válaszolni. 2021. november 29.

A gyermekvédelmi népszavazás kivételes eljárásban történő tárgyalásáról dönt a Parlament

A Parlament mai ülésén tárgyalja, hogy kivételes eljárásban szavazzák meg a gyermekvédelmi népszavazást, az Igazságügyi Bizottság benyújtotta az erről szóló javaslatot. 2021. november 29.

A védettségi igazolványok érvényességi idejéről dönthet a kormány

A kormány vizsgálja, hogy a védettségi igazolványok lejárjanak-e a második oltást követő 6-7 hónappal, de döntés egyelőre nem született erről - mondta Rogán Antal. 2021. november 29.

Videón, ahogy haladó autóra zuhan egy fa, a II. kerületben

Az esetet az autó mögött haladó autós fedélzeti kamerája rögzítette. 2021. november 29.

Évek óta zaklatják az interneten Babos Tímeát

Amióta az eszemet tudom, meccsek után kapom a rosszabbnál rosszabb üzeneteket - írta Babos Tímea. 2021. november 29.

Márki-Zay szerint a Fidesz-féle rezsicsökkentés egy hatalmas átvágás

A baloldal miniszterelnök-jelöltje már korábban is néphülyítésként, ostobaságként jellemezte a rezsicsökkentést. 2021. november 29.

Folytatódik az oltási akcióhét

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának oltó helyére kapcsoltunk, ahonnan kollégánk, Szilágyi Jenő tudósított. 2021. november 29.

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely túl azon, hogy intézkedéseivel a fővárosban közlekedési káoszt idézett elő, a jelek szerint még a KRESZ előírásainak betartására sem hajlandó. 2021. november 29.

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Legfrissebb hírek

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!