2020. július 9.,
csütörtök, Lukrécia napja

„Akkor, most mi lesz, Ágnes?”

Hír TV

2019. június 12., szerda 12:59

Súlyos következményekkel jár az, hogy a DK kiszállt Karácsony Gergely mögül és Kálmán Olgát támogatja az előválasztáson - erről beszélt Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Az MSZP országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a bizalom teljes hiányát eredményezi az, hogy Gyurcsány Ferenc bármikor felrúg bármilyen megállapodást és joggal félhet a többi ellenzéki párt is attól, hogy ez a jövőben is bekövetkezik.

A szocialista politikus láthatóan teljesen maga alatt van amiatt, hogy Gyurcsány Ferenc ismét – ki tudja már hányadára – rászedte és átverte egykori pártját, az MSZP-t. 

Saját bevallása alapján, Kunhalmi épp aláírásokat gyűjtött Karácsonynak a Nyugati Pályaudvaron, amikor Dobrev Klára bejelentette, hogy ejtették Zugló polgármesterét, és helyette Kálmán Olgát támogatják.

A dühös politikus hozzátette, hogy előző este az MSZP és a DK budapesti polgármesterjelöltjei még közös előválasztási és választási felkészítőn vettek részt. Karácsony ezt - állítólag - a bejelentés előtt 8 perccel tudta meg Gyurcsánytól, legalábbis ezt panaszolta el az ellenzéki propagandasajtónak.

Kunhalmi szerint egy-két nap alatt nem lehet felrúgni egy megállapodást. A politikus ezt követően nyíltan elismerte a nyilvánvalót, nevezetesen azt, hogy az ellenzéki pártok között nulla a bizalom. 

 

Hír TV - Origo