2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Akkor ismerte meg Sneider a feleségét, amikor ő már a párt alkalmazottja volt

Sneider Tamás akkor ismerte meg későbbi feleségét, amikor ő már ügyvédként a párt alkalmazottja volt – így reagált a Jobbik szóvivője arra, hogy Volner János egykori alelnök közösségi oldalán arról írt, hogy a nő havi 1 millió forintot kapott a Jobbiktól.

  • Akkor ismerte meg Sneider a feleségét, amikor ő már a párt alkalmazottja volt

Szilágyi György azt tagadta, hogy a Jobbikból adták volna ki azt a levelet, amit Volner János még májusban írt a pártvezetésnek. Ebben barátnőjének 420 ezres fizetést, magának pedig egy Skoda Octaviat kért.

„A néppártosodás mondjuk úgy, kísérő tüneteként elkezdődött egy erőteljes, baloldalhoz közeledés, ami az elmúlt időszakban szintlépéssel járt, én nem gondoltam volna azt, őszintén megmondom, hogy Sneider Tamás elnöksége nemhogy tovább fogja folytatni a Vona Gábor által megkezdett irányt, de soha nem látott mélységekbe viszi a balodalhoz való közeledését a pártnak” - mondta Volner János, a Jobbik egykori alelnöke. 

Néhány nappal a Jobbik országgyűlési frakciójából való kizárása után nyilatkozott így Volner János. Azóta is többször bírálta volt pártjának balra tolódó politikáján. 

„Ebben a Chesterfield bőr ülőgarnitúrával berendezett irodában tudna találkozni fedett módon Herényi Károllyal, Magyar Györggyel és Fekete-Győr Andrással” - állítja Gulyás Balázs újságíró.

Az ATV szerda esti műsorában Gulyás, aki felszólalt a Jobbik október 23-ai ünnepségén is, egy olyan levélből idézett, amit Volner még májusban írt a Jobbik vezetésének. Ebben 420 ezres fizetést kért a barátnőjének, magának pedig egy Skoda Oktaviát.

„Fekete-Győr Andrással nem találkoztam, ezzel a két úriemberrel pedig eszmét cseréltünk és nem választási együttműködésről meg ennek végrehajtásáról tárgyaltunk” - nyilatkozta Volner, aki elismerte, hogy létezik a levél, azt azonban tagadta, hogy azért hagyta volna ott a Jobbikot, mert nem kapta meg a levélben kért juttatásokat.

„Elmondása szerint azért vált ki a Jobbikból, mert a Jobbik erőteljesen balra tolódott, ami egy hazugság, ő éppen ebben az időszakban, amikor a kongresszust tartottuk, akkor a DK-s Oláh Lajossal és egyébként a választási csalás gyanújába keveredett Schmuck Andorral egy egzotikus tengerparton koktélozott együtt a barátnőjével” - mondta Szilágyi. 

Volner János ATV-beli szereplése után közösségi oldalán azt írta, hogy Sneider Tamás pártelnök felesége havi 1 millió forintot számlázott a Jobbiknak. Szilágyi György azt mondta: a pártelnök akkor ismerte meg későbbi feleségét, amikor ő már a párt alkalmazottja volt.

„Az ügyvédnő 2011 óta dolgozott a Jobbiknál, Schneider Tamással 2016-ban házasodtak össze” - jelentette ki.

Szilágyi György azt is elárulta: a választás óta közel 800-an hagyták el a Jobbikot és 200 körül csatlakoztak. A szóvivő hozzátette, fel fogják jelenteni a pártot nemrég ott hagyó Szabó Balázst, aki nemrég arról beszélt, legalább 15 embert embert tudna mondani, akik hajlandóak lennének tanúskodni, hogy ők is fizettek be pénzeket a Jobbik számlájára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!