2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Belföld

Agresszív hajléktalanok, mocsok és padokon szexelő emberek Ferencvárosban – Videó!

Elképesztő állapotok vannak a József Attila-lakótelep szélén. Nemrég egy magatehetetlen nőt próbáltak bevonszolni a kiserdőbe. Nyilvános szex a padokon, szemetesnek és közvécének használt természet, sátrakban, ponyvák alatt itt élő hajléktalanok.

  • Agresszív hajléktalanok, mocsok és padokon szexelő emberek Ferencvárosban – Videó!

Rengeteg szemét, lakóhelynek kialakított sátrak és különböző csetepaték tarkítják mostanában a 3-as villamos Csengettyű utcai megállójának a környékét. Korábban késelés volt itt, nemrég pedig egy magatehetetlen nővel erőszakoskodtak az illegális sátortábor lakói. A helyiek szerint számos balhés és veszélyes alak van köztük, akik miatt sokan nem mernek már éjszaka a megállókban egyedül várakozni. A lakótelepen élők a villamos- megállót az Epreserdő út felől csak egy kis szűk folyosón keresztül tudják megközelíteni, ami azon az erdős részen vezet keresztül, amit jobbról-balról a hajléktalanok tábora szegélyez. A József Attila-lakótelepen élők tehetetlennek érzik magukat.

Teljes cikk ITT

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!