2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 05:00

Belföld

Agresszív hajléktalanok, mocsok és padokon szexelő emberek Ferencvárosban – Videó!

Elképesztő állapotok vannak a József Attila-lakótelep szélén. Nemrég egy magatehetetlen nőt próbáltak bevonszolni a kiserdőbe. Nyilvános szex a padokon, szemetesnek és közvécének használt természet, sátrakban, ponyvák alatt itt élő hajléktalanok.

Rengeteg szemét, lakóhelynek kialakított sátrak és különböző csetepaték tarkítják mostanában a 3-as villamos Csengettyű utcai megállójának a környékét. Korábban késelés volt itt, nemrég pedig egy magatehetetlen nővel erőszakoskodtak az illegális sátortábor lakói. A helyiek szerint számos balhés és veszélyes alak van köztük, akik miatt sokan nem mernek már éjszaka a megállókban egyedül várakozni. A lakótelepen élők a villamos- megállót az Epreserdő út felől csak egy kis szűk folyosón keresztül tudják megközelíteni, ami azon az erdős részen vezet keresztül, amit jobbról-balról a hajléktalanok tábora szegélyez. A József Attila-lakótelepen élők tehetetlennek érzik magukat.

Teljes cikk ITT

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem áll le a halálkampánnyal

A baloldal folytatja azt a halálkampányt, amit két éve elindított - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc arra reagált, hogy a DK egyik politikusa azt állította: a covidban elhunytakon nyerészkedik a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!