2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Agresszív hajléktalanok, mocsok és padokon szexelő emberek Ferencvárosban – Videó!

Elképesztő állapotok vannak a József Attila-lakótelep szélén. Nemrég egy magatehetetlen nőt próbáltak bevonszolni a kiserdőbe. Nyilvános szex a padokon, szemetesnek és közvécének használt természet, sátrakban, ponyvák alatt itt élő hajléktalanok.

Rengeteg szemét, lakóhelynek kialakított sátrak és különböző csetepaték tarkítják mostanában a 3-as villamos Csengettyű utcai megállójának a környékét. Korábban késelés volt itt, nemrég pedig egy magatehetetlen nővel erőszakoskodtak az illegális sátortábor lakói. A helyiek szerint számos balhés és veszélyes alak van köztük, akik miatt sokan nem mernek már éjszaka a megállókban egyedül várakozni. A lakótelepen élők a villamos- megállót az Epreserdő út felől csak egy kis szűk folyosón keresztül tudják megközelíteni, ami azon az erdős részen vezet keresztül, amit jobbról-balról a hajléktalanok tábora szegélyez. A József Attila-lakótelepen élők tehetetlennek érzik magukat.

Teljes cikk ITT

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!