2022. 01. 21. Péntek Ágnes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Agresszív hajléktalanok, mocsok és padokon szexelő emberek Ferencvárosban – Videó!

Elképesztő állapotok vannak a József Attila-lakótelep szélén. Nemrég egy magatehetetlen nőt próbáltak bevonszolni a kiserdőbe. Nyilvános szex a padokon, szemetesnek és közvécének használt természet, sátrakban, ponyvák alatt itt élő hajléktalanok.

Rengeteg szemét, lakóhelynek kialakított sátrak és különböző csetepaték tarkítják mostanában a 3-as villamos Csengettyű utcai megállójának a környékét. Korábban késelés volt itt, nemrég pedig egy magatehetetlen nővel erőszakoskodtak az illegális sátortábor lakói. A helyiek szerint számos balhés és veszélyes alak van köztük, akik miatt sokan nem mernek már éjszaka a megállókban egyedül várakozni. A lakótelepen élők a villamos- megállót az Epreserdő út felől csak egy kis szűk folyosón keresztül tudják megközelíteni, ami azon az erdős részen vezet keresztül, amit jobbról-balról a hajléktalanok tábora szegélyez. A József Attila-lakótelepen élők tehetetlennek érzik magukat.

Teljes cikk ITT

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Halálos tűz Mándokon

Péntek hajnalban kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy harminckét négyzetméteres lakóház Mándokon.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!